0
93
מתוך
100
לפי
3
מדרגים
צור קשר עם בית העסק
אהבו
0
אהבתם את העסק?
לאזור האישי
הוסף חוות דעת
ערוך פרטי עסק
דווח על בעיה בכרטיס העסק
ערוך את פרטי העסק
0
תווים
(35 תווים לפחות)
כמה שילמתי:
שולם לפי:
כללי
לאדם
הערות למחיר:
דירוג רמקול
פשוט מצוין
סבבה לגמרי
בסדר גמור
מאכזב
מתחת לכל ביקורת
שגיאה
פרסם את חוות הדעת שלי
100 מתוך 100
נלקחתי לתומי ל - Meat Bar בהרצליה על ידי חברה שלי לציון יום הולדתי ה - 23.כמובן שאין משהו יותר טוב ביומולדת - מאשר סטייק איכותי וטעים! הגענו למסעדה ונתקבלנו בסבר פנים יפות ושירות מעולה, שהמשיך עד סוף הערב.כשאני הייתי שם (נכון ל 21/4) היה מבצע של ארוחה מלאה הכוללת:סטייק אנטריקוט 300 גרם, מנה ראשונה תוספת וקינוח במחיר (מצחיק) של 100 ש"ח. בסה"כ הארוחה יצאה לנו משהו כמו 350 ש"ח כאשר:200 - על האוכל130 - בקבוק יין קברנה סוביניון גמלא20- שתי כוסות קפה שהוספנו
100 מתוך 100
מי שראה את הטוויטים או הפייסבוק שלי אתמול יודע שהתרגשתי - אבל זה מגיע למיט בר :) איזה דיל - 90 ש"ח על אנטריקוט 300 גרם, מנה ראשונה, מנה אחרונה ושתייה. אין דברים כאלה. אז לתכלס, כי אולי מחר המבצע לא יהיה, אבל הבשר.. הבשר ישאר אותו דבר, כמו שהוא כבר נשאר מעל 15 שנה (יצא לי לפגוש במיט בר אתמול גם מבקר מסעדות שאמר לי את זה.. זה לא שאני יודע באמת) הקרפצ'ו בקר לא גדול, אבל סוף סוף עשוי נכון במידה השמן, מיץ הלימון והגבינה. המלח הגס מגיע במטחנה, כך שאני טוחן אתו מעל הקארפצ'ו ולא מתעסק במלח שמי יודע מי דחף אליו ידיים בעבר. המיט בר מרויח ניקוד. האנריקוט (שזה בשר שאני לרוב לא מנסה) מדיום אמיתי. קצת חששתי ושקלתי להזמין מדיום רייר, כי מסעדות נוטות לתת את הבשר טיפה עשוי פחות מדי, אבל לא כאן. עשוי מדויק, עסיסי, הבשר פשוט טוב. טעים. אני מרייר רק להזכר בו. זו איכות אמיתית, והמיט בר מרויח עוד נקודות. על הקינוחים אי אפשר לסמוך עלי, אבל אומרים שהעוגת וניל היתה מעולה. הסורבה היו בסדר (לא שזה מנע מהם להעלם במהירות). הקאווה, שהגיעה עם הארוחה, והקאווה בתוספת (18 ש"ח) סידרו אותי יופי. המיט בר הוא מוסד. אירוח טוב, שירות למופת ובשר טעים. לא זול, לא יום יומי, אבל מבטיח ותמיד מקיים, ואין הרבה מקומות שעושים את זה.
80 מתוך 100
מסעדה ותיקה וטובה,המפורסמת ומתפארת בעיקר בענין המנות בשרים שלהם-וכעקרון בצדק.היינו בערב שישי,המסעדה היתה כמעט מלאה,ובסה"כ נהנינו בהחלט.הגענו לשם בעקבות המלצות חמות של חברים.זו מסוג המסעדות שכמעט לא משקיעות בתפאורה,קריא,בריהוט,בתמונות על הקירות,בציוד על השולחן-אלא שמות את הדגש על האוכל(בעיקר בשר) ועל השירות:שני נושאים חשובים ביותר.