





הוסף חוות דעת
ערוך פרטי עסק
דווח על בעיה בכרטיס העסק
ערוך את פרטי העסק
0
תווים
(35 תווים לפחות)




כללי
לאדם

דירוג רמקול






פשוט מצוין
סבבה לגמרי
בסדר גמור
מאכזב
מתחת לכל ביקורת
שגיאה
פרסם את חוות הדעת שלי
עשינו טקס אזרחי עם פלג וזכינו להמון מחמאות מהאורחים – הטקס היה מצחיק, זורם, אישי ובאמת נגע בכולם. כבר בתחילת הדרך הוא השקיע בלשאול הרבה שאלות עלינו, להבין את הסיפור שלנו וכתב פאנצ’ים שהתלבטנו לגביהם יחד – כשמשהו הרגיש פחות מדויק לנו, הוא ידע להקשיב ולרדת ממנו, וזה מאוד חשוב ומוערך.עם זאת, הרגשנו שחסרה מעט רצינות בהכנת הטקסט כולו. היינו צריכים להשלים חלקים בטקסט בעצמנו, והרגשנו שיש פער בין הרצון ליצור טקס מושקע לבין הביצוע בפועל. ייתכן שזה נובע מכך שהוא עדיין בתחילת הדרך בנושא הזה ספציפי – וזה בסדר גמור, רק היה חשוב לנו לדעת את זה מראש (בסוף מדובר בשני אנשים לחוצים לפני חתונה ).חשוב לציין שבפגישות פנים אל פנים החיבור היה הרבה יותר חזק, וראינו את הרצון הטוב באמת להכיר ולעשות את זה טוב. לעומת זאת, בתקשורת בוואטסאפ הרגשנו שלפעמים צריך להזכיר דברים פעמיים כדי להתקדם.בסופו של דבר, הטקס שביצענו יחד היה מוצלח ומיוחד, ויצא לפועל בצורה מכובדת ונעימה. אנחנו מאחלים לו המון הצלחה בהמשך הדרך!
די-ג׳יי פלג הגיע מוקדם , הרקיד עם פלייליסט עכשווי. סה״כ היה אירוע מהנה כנראה היתה אי הבנה לגבי מס שירים שביקשנו מראש וכנראה זה התפספס משום מה
פלג היה מצחיק חופה מיוחדת שהפכה את החתונה למשפחתית וגרפה מלא מחמאות.מומלץ מאוד פעם שנייה שאני עם פלג שהופיע גם במסיבת רווקות שלי!

100 מתוך 100
די ג׳יי פלג חיבה עשה אחלה עבודה, עבד מכל הלב, שימח חתן וכלה שהחתן היה במילואים צו 8, איש עם לב זהב! כל הכבוד לו.

100 מתוך 100
פלג פשוט אדיר! זרם איתנו על בקשות שונות!
פלג היה אחד הספקים הראשונים שנפגשנו איתו. מהרגע הראשון היה ברור שהוא בווייב שלנו. בפגישת ההיכרות הוא שאל אותנו על סוגי המוזיקה (ויש לנו טעם ספציפי מאוד), עשה רשימה של סוגי מוזיקה שרצינו ושלא רצינו.
ביום החתונה הוא הגיע ראשון להתארגן באולם, הכל היה מוכן בזמן. בקבלת הפנים הוא ניגן את כל שירי האווירה שביקשנו :)
על הרחבה - הוא פיגז! היתה מוזיקה מעולה! שילוב של פופ, מוזיקה מרוקאית (לבחירתנו), ניינטיז, רוק... היה פשוט מדהים!!
אנחנו זוג שממש אוהב קריוקי (מטאל, פופ, מחזמר, דיסני) והיה לנו חשוב שיהיה קריוקי בחתונה, כי ככה נפגשנו. פלג זרם איתנו על הרעיון שהיה לא קל לביצוע, אבל יצא מושלם בסוף! מומלץ!

100 מתוך 100
הזמנו את די גי חיבה סמכנו עליו ויצא תותח