





הוסף חוות דעת
ערוך פרטי עסק
דווח על בעיה בכרטיס העסק
ערוך את פרטי העסק
0
תווים
(35 תווים לפחות)




כללי
לאדם

דירוג רמקול






פשוט מצוין
סבבה לגמרי
בסדר גמור
מאכזב
מתחת לכל ביקורת
שגיאה
פרסם את חוות הדעת שלי
הגעתי לוילה ערב לפני עם כמה חברות, נכנסו והיינו בשוק! מהכל! הגודל של המקום, העיצוב, המחשבה על הפרט הכי קטן! באינסטגרם זה נראה מהמם אבל במציאות זה טירוף! כמובן החצר הקסומה שישר מכניסה להרגשה של רוגע וירוק. היה לנו ערב מדהים יחד, כיפי, קליל ומרגיע! והכי הכי חשוב היה הרגע והתחושה שפגשנו את נופר, שישר נתנה הרגשה של אני איתכן לכל מה שצריך והכל בסדר.בבוקר אכלנו ארוחת בוקר מפנקת בטירוף עם מאפים וחביתות וסלטים ובאמת פשוט מכל טוב.ולמשך כל היום נופר דאגה שכולם כולל כולם אפילו הספקים ירגישו בנוח, ושלא יחסר דבר ושאף אחד לא יהיה רעב או צמא או כל דבר אחר.באמת שהחוויה הזאת השפיעה מאוד על ההרגשה שלי בהמשך היום ובאירוע עצמו, הייתי בנחת מערב לפני וזה ליווה אותי לתוך האירוע.מיותר לציין שיוצאות שם תמונות נדירותתת ואני התאהבתי בחצר !
וואווו איזו וילה!!! ההחלטה הכי טובה שעשיתי!!הוילה מדהימה ועמדה בכל הציפיות והרצונות שחלמתי עליהם ואפילו יותר מזה! היחס החם שקיבלתי, מענה מהיר ומרגיע שאפשר לי לקבל המון נחת ביום הכי חשוב בחיים. נופר חושבת על הפרטים הכי קטנים והיא מארגנת את כל מה שצריך לפני היום הגדול ככה שהכל כבר מוכן ומסודר ויש נחת.מעבר לזה שיצאו תמונות מהממות ביום התארגנות בוילה עצמה, הוילה גם קרובה למקומות צילום יפים נוספים ככה שהספקנו להצטלם בעוד נופים ובכללי קרובה להמון מקומות וההתניידות נוחה ככה שאין דאגות לפקקים ביום הזה בכלל.
החוויה הייתה באמת באמת מדהימה הרגשנו כולנו שיש אוזן קשבת שיש עם מי לדבר נופר כל הזמן דאגה לנו לכל דבר ברמת המטען לרמקול. הכל היה ממש נקי בכל החדרים, הכל היה מסודר להתארגנות, דאגו לנו אפילו לחלוקים למלוות, מים חמים, חלב קפה הכל!היה באמת 10/10 וזה היה חשוב ברמות.לא היינו צריכים לצאת מהוילה בכלל בשביל צילומים!!!
התארגנתי ב24-25/3 הכל היה מושלםמהניקיון עד ארוחת הבוקר עד החצר המטופחת סגרתי שנה מראש ולא מתחרטת לרגע!
וואווו מקום פשוט מושלם! גדול ממש ומלאא מלאא אור ! כל הספקים שלי עפו על המקום והמלוות נהנו ממש. ישנו שם לילה לפני וזה הדבר הכי טוב שבחרתי, היה לנו ממש נוח וכייף ויש להם מדורה מהממת שהדליקו לנו בלילה וזאת הייתה דרך מושלמת להעביר את הלילה לפני ברוגע ושלווה. החצר כל כך יפה למפגש ולתמונות זה פשוט מקום הצגה! נ.ב- בעלי הוילה מושלמים! כאלה מקסימים ועזרו בכל מה שהיינו צריכים!
הוילה המהממת של נופר בבאר יעקב, פשוט וואו!!נופר קיבלה אותי בידיים פתוחות, מקום מסודר וחלל ענק שמפסיק לכל המלוות והספקים.ממליצה בחום על מקום מדהים עם מארחת עוד יותר מדהימה ❤️🙏🏻
המקום מהמם!הוילה יפה נקייה ומרווחת עם מלא מקום למלוות והספקים ויש בה כל מה שצריך ליום התארגנות.נופר הייתה מדהימה וזמינה לכל אורך השהות ונתנה לנו להרגיש הכי טוב שאפשר.ממליצה מכל הלב ❤️

100 מתוך 100
ראיתי פוסט על הוילה באינסטגרם ואמרתי לעצמי שאם ככה נראית הוילה במציאות זה יהיה פשוט מושלם. נופר, בעלת הווילה היתה מקסימה, הסבירה ונתנה שירות באמת ברמה הכי גבוהה שיש, ונתנה לנו הרגשה הכי כיפית שיש!ממליצה בחום לכל מתחתנת, ושמחה שבחרתי להתארגן דווקא שם.היה מקום לכל המלוות והספקים של כל אחת ( צלמים, מאפרות, מסרקות- לא חסר חח)תודה נופר!
נופר בעלת הוילה מהממת, זמינה לכל שאלה והתייעצות ונתנה הרגשה של בית ונוחות

100 מתוך 100
וילה מרווחות וכיפית, ארוחת בוקר עשירה עם מקום להצטלם וספייס לספקים