





הוסף חוות דעת
ערוך פרטי עסק
דווח על בעיה בכרטיס העסק
ערוך את פרטי העסק
0
תווים
(35 תווים לפחות)




כללי
לאדם

דירוג רמקול






פשוט מצוין
סבבה לגמרי
בסדר גמור
מאכזב
מתחת לכל ביקורת
שגיאה
פרסם את חוות הדעת שלי

100 מתוך 100
קיבלנו המלצה על אריה מהלהקה שלקחנו וכבר בשיחת הטלפון קלטנו שהוא מבין את הראש שלנו ואת הכיוון של המוסיקה שאנחנו רוצים בחתונה. חשבנו שנבוא עם רשימת שירים, אבל מהר מאוד שחררנו ונתנו לאריה להפתיע אותנו. האורחים אמרו שזאת היתה אחת החתונות השמחות והכיפיות ביותר ושהרבה זמן הם לא נהנו ככה. תודה לאריה, הרגשנו שנתת את הלב 🙏🏻

100 מתוך 100
הי אנחנו שמחה יוסף התחתנו ליפני חודש והגענו לאריה דרך המפיקה דיברנו איתו וקבענו פגישה בזום שבמהלכה הוא שאל אותנו על סגנונות המוזיקה שאנחנו רוצים וזה היה פשוט מטורף כי הבנאדם פשוט קולע בדיוק את המוזיקה בהתאם למה שאנחנו מספרים לו על עצמינו ועל האורחים באיזה שהוא שלב פשוט אמרנו לו תעשה מה שאתה יודע והוא פשוט העיף לנו את הרחבה בצורה לא נורמלית לא דמיינו לרגע שזה יהיה כל כך טוב וכמובן שהוא נישאר עד הסוף ברמה שכבר הכל היה מקופל והוא עדיין נישאר על העמדה בקיצור זה היה הדיג'י הכי טוב שיכולנו לחלום באמת שממליצים מכל הלב, אוהבים ♥️

100 מתוך 100
הגענו לאריה דרך המלצות, כבר בשיחה הראשונה הרגשנו קליק. אריה התמסר מכל הלב, חיבר לספקים נוספים, נפגש איתנו ודייק יחד איתנו את האווירה והרוח שתחיה את המסיבה שלנו.הלך איתנו כל הדרך מחתונת החלומות המדברית, עד לחתונה הביתית והאינטימית עם עמדה על שולחן פלסטיק בחצר, בשיא המערכה מול איראן. באש ובמים מוזיקה מחיה, משמחת ומרגשת שהעיפה אותנו ואת כולם ושימחה כל כך!!
שמענו את אריה מנגן בעבר וזכרנו כמה הוא טוב אבל כמו תמיד התעלה מעל הציפיות לראשונה נפגשנו בסטודיו שלו ישבנו לשיחת היכרות אתה מגלה אדם יקר שהרצון ואהבה שלו למוזיקה היא בדרגה האחרת ,חי ונושם אותה מהר מאוד הוא כבר קרא אותנו וידע להתאים את כלל המוזיקה מעל הרצונות והציפיות שלנו את כל המוזיקה השארנו לו לתכנן חוץ מהשיר כניסה של הכלה הגענו לחתונה אם אמון מלא ומוכנים להפתעה והופתענו לטובה מעל הציפיות המוזיקה הייתה מדוייקת לאורך כל הערב לא הייתה מוזיקה נדושה והוא עשה התאמות מושלמות לקהל בזמן אמת להגיד שהוא קרא את הקהל זאת מילה עדינה מידי את המחמאות על המוזיקה אנחנו מקבלים בלי סוף מהאורחים היינו חתונה קטנה ומצומצת אבל הוא גרם לה להרגיש חתונה של 500+ הרחבה הייתה מלא ואנשים לא רצו לעזוב מבחינת הכל הוא היה מושלם מהשירות היחס האישי והתמורה המלאה חייב לשבח את המערכת הגברה האיכותית כיום אנחנו מחפשים סיבה חדשה למסיבה רק כדאי לחגוג איתו ביחד שוב
אריה הדיג'י הכי שווה במדינת ישראל (אם לא בעולם) אין לך מושג כמה הכרת תודה יש לנו אליך. לא יכולה לתאר לך כמה הערכה אני מרגישה כשאני כותבת לך את הדברים האלה.אני רוצה להודות לך מעומק הלב על השמחה העצומה שייצרת בחתונה שלנו ברור לי שהשמחה היא שלנו, אבל אתה הלב של כל הדבר הזה. מהרגע הראשון שראיתי את המבט החם שלך עם העיניים הטובות שלך לא היה לי ספק שאנחנו בידיים טובות. המקצוע שלך הוא לא סתם מקור הכנסה, אתה בא עם הנשמה שלך, ואיזה זכות בשבילך להביא את האור שלך לשמחות כאלה. לא משנה מאיפה שמענו עליך, אנשים תיארו אותך עם אור בעיניים, מהציבור החרדי הדתי ועד החילוני. איך אתה יודע לאחד ככה בין עולמות?! הסתכלתי קצת על התמונות ולא היה אחד שלא רקד מהאחיינים הקטנים המתוקים שלי עד המבוגרים! יואל ואני דיברנו על זה שלא יכולנו להפסיק לרקוד לרגע לא משנה כמה לא היה אוויר לנשימה, לא היה אפשרות כזאת לעצור את הרגליים מלהמשיך לקפוץ. אתה יודע שחברה שלי נקעה את הרגל ואמרה לי שלמרות הכאב היא לא עצרה לרגע לרקוד? היא אמרה אם כבר רגל שבורה אז ככה! אפילו את הכאב הפכת לשמחה😆עמדת חשוף על הבמה ושמת מולנו את הלב והנשמה שלך,והלב שלך כל כך יפיפיה. התמסרת, התרגשת, שמחת, אהבת, והייתי עם לב פתוח, ואת זה היה קשה מאוד לפספס. היה לי כמה משאלות לפני החתונה ובינהם לראות את יואל שמח, את אחי ומשפחתי מתחרפנים מריקודים, את אחיינים שלי משתוללים ולרקוד עם אבא שלי ריקוד אישי. וכולם התגשמו לצלילי המוזיקה שלך באוויר. זוכר שאמרת כמה פעמים הפסקה לשבע ברכות וכולם מחאו בצעקות? על איזה הפסקה אתה מדבר?לא נתת לנו את האופציה🤭אני מאחלת לך שלעולם לא תישחק משמחות, ואם כבר שחיקה, אז משמחות. מאחלת לך שאף פעם לא תתרגל לשימחה שאתה מייצר, ותמיד כשתעמוד שם על הבמה ותסתכל למטה איך כולם מאפשרים לשמחת הנשמה לצאת לידי ביטוי תדע שבחרת נכון את ייעודך. גם אנחנו מצטרפים לאוכלוסיית הממליצים של אריה ליפשיץ. גם אנחנו מצטרפים לאוכלייסת המעריכים והאסירי תודה על זיכרון מתוק ושמח שייצרת לנו בלב. תודה רבה! שתמשיך להקרין ולקבל אורות גדולים במציאות. אוהבים מאוד ומחכים לראות אותך בשמחות יואל ובת שבע.
תשמעו אין על אריה! מהרגע הראשון הרגשנו שהוא קלט אותנו – את הטעם, את הווייב, את הרצון לצאת מהקופסה.זו לא הייתה חתונה מאוד קונבנציונאלית, והוא פשוט הרים אותה לרמה אחרת בבחירות מוזיקליות מקוריות, קריאה מדויקת של הקהל, הגברה שהוא הביא, אנרגיות מעולות, וכל זה עם חיוך, זרימה ותחושת ביטחון שהוא לגמרי על זה....לא הפסקנו לקבל מחמאות על המוזיקה ומלא כבר ביקשו את המספר שלו לאירועים העתידיים שלהם....בקיצור – דיג'יי שהוא איש מקצוע, נשמה טובה, אוזן קשובה ומוזיקליתממליצים באהבה גדולה! ❤️

100 מתוך 100
שמחים מאוד שבחרנו באריה לנגן לנו בחתונה!כבר בשיחה הראשונה עם אריה הבנו שבחרנו נכון לאורך כל הדרך התקשורת של אריה איתנו הייתה מאוד נעימה קשובה וזורמת ובמקביל גם מאוד מקצועית.ידענו שאנחנו מגיעים לחתונה בראש שקט ושאפשר לסמוך עליו בעניים עצומות.ובחתונה עצמה היה יותר ממושלם!. הרים את הרחבה בטירוף שילב את הסגנונות שביקשנו הרגיש את הקהל במדויק, ועשה הכל בטוב טעם ותזמון מדוייק.ללא ספק הבחירה הכי טובה!
אין לנו ספק שהבחירה באריה הייתה אחת ההחלטות הכי טובות שקיבלנו לקראת החתונה. מהרגע הראשון הוא היה קשוב, סבלני ורגיש – ועזר לנו לבחור כל שיר ושיר כך שיתאים לרוח החתונה שלנו.במהלך האירוע הוא ידע בדיוק איך לרגש ברגעים הנכונים (ובמיוחד בכניסה לחופה) ולדאוג שהרחבה תישאר מלאה עד השיר האחרון. הוא קרא את הקהל בצורה מדהימה ויצר אווירה שמדברים עליה עד היום.אריה היה חלק בלתי נפרד מהקסם של היום שלנו, ואנחנו ממליצים עליו באהבה ענקית לכל זוג שמתכנן חתונה!
אריה היה מקסים. משיחת הטלפון הראשונה, היה ברור שאנחנו משדרים על אותו גל. הוא הגיע אלינו הביתה לפגישה, וישב איתנו שעתיים לפחות, השמענו לו מוזיקה והוא החזיר לנו, זה היה פינג פונג מהמם של רעיונות. עבר איתנו על אוסף התקליטים שלנו וקלט את הוייב, ושמע את הבחירות שלנו… הוא היה סופר קשוב וממש קלט אותנו. באירוע עצמו הרגשנו הכי בנוח, כל שיר ששם היה פשוט banger, ברמה שאנשים מבחוץ (לא אורחים) באו לשאול מי מתחתן כי המוזיקה פגז. מעברים מעולים וחלקים, מיקסים איכותיים והכי חשוב - נענה לבקשות שלנו בלי שום סייגים. נהננו ברמות וגם האורחים שלנו!

100 מתוך 100
הגענו לאריה בעקבות המלצות חמות וכבר בפגישה שלפני החתונה ידענו שכולם צדקו.אריה היה סופר קשוב, ידע להכווין ונענה לכל השטויות המשפחתיות.גם תוך כדי החתונה קרא אותנו ואת הקהל והתאים את המוזיקה בהתאם!לא יכולנו לבקש די-ג'יי יותר מקצועי ומושלם עבורנו ♥