



95
99
מתוך
100
לפי
191
מדרגים





הוסף חוות דעת
ערוך פרטי עסק
דווח על בעיה בכרטיס העסק
ערוך את פרטי העסק
0
תווים
(35 תווים לפחות)




כללי
לאדם

דירוג רמקול






פשוט מצוין
סבבה לגמרי
בסדר גמור
מאכזב
מתחת לכל ביקורת
שגיאה
פרסם את חוות הדעת שלי
סיגל הייתה מקסימה! בפגישה המקדימה היא הייתה קשובה והעניקה המון בטחון למפגש שלנו ביום החתונה. ביום עצמו היא איפרה אותי ועוד שלוש נשים ועשתה את זה בענק! יש לה כל כך הרבה סבלנות, אהבה למקצוע, מקצועיות, הקשבה פשוט המאפרת הנכונה ליום בו את צריכה הרבה רוגע ושלווה.

100 מתוך 100
סיגל המדהימה! איפרה אותי ואת אימי עם יד כזו עדינה, המון סבלנות והתאמה אישית. יצאנו מוארות וזוהרות! ו-הכי חשוב מחויכות ומרוצות מאד! תודה רבה סיגל מליאל ואילנה❤
הגעתי לסיגל יומיים לפני החתונה לאחר שמאפרת אחרת ביטלה לי , וסיגל הצילה אותי, לא רק שהיא הייתה מדהימה והרבה הרבה יותר טובה, מקצועית , השתמשה במוצרי האיפור הטובים ביותר, סיגל נתנה לי תחושה כל כך נעימה, בנוסף לאיפור המהמם ויצאתי מורווחת מכל הכיוונים. סיגל איפרה אותי בעדינות ובנועם ובמקצועיות חסרת פשרות. אני ממליצה בחום חום חום על סיגל , זכיתי בה יומיים לפני החתונה כאילו כך זה היה אמור לקרות ונהנתי מכל רגע, קבלתי אין ספור מחמאות , השימוש הנבון בגוונים, התאמתם, איפור העיניים , היה זה איפור אינטילגנטי מושלם. שזה הדבר הכי חשוב חתונה :) אז סיגל תודה שעשית לי את היום. אין כמוך. במחיר צנוע לעומת 15 שנות נסיון בתחום.


100 מתוך 100
סיגל הייתה בחירה פשוט מעולה,האיפור היה מאוד נקי וטבעי, לא כבד ולא מצועצע בדיוק כמו שרציתי. סיגל היא בחורה נעימה מקצועית ומאוד עוזרת (גם בנוגע לדברים שלא קשורים לאיפור).


100 מתוך 100
סיגל היתה אחת הבחירות הכי מוצלחות בחתונה שלי. סיגל הינה בחורה עדינה, נעימת הליכות, קשובה ומוכשרת מאוד. האיפור היה מדהים מקצועי ומושלם ונשאר לכל אורך הערב.
אני ממליצה לכל כלה ומלווה שרוצה להרגיש מיוחדת ויפה לפנות לסיגל.

100 מתוך 100
סיגל גרושקה מאפרת מקצועית עם נשמה ענקית!! כל כך חשוב לדעת בביטחון שאת הגעת לרמת איפור מקצועית ללא מריחות של מייקאפ בלי סוף ,שהמאפרת שבחרת נעימה ,קשובה,רצינית,ועובדת עם החומרים הכי טובים שיש!!ויודעת לעשות את ההבדל בנגיעות מושלמות שהן רק שלה!! ממליצה בחום ובכנות על סיגל היא מלווה אותי ומאפרת אותי באירועים הכי נוצצים שלי !! סיגל גרושקה את מספר אחת!!!!

100 מתוך 100
סיגל גרושקה המקסימה, מוכשרת בטירוף!!
האיפור גרף אינסוף מחמאות, למרות העדינות הרבה הוא היה מיוחד ושמר על היופי הטבעי ואכן זה חלק ממה שגרם לי להרגיש נסיכה!!
אין ספק שהבחירה בה כמאפרת לאחד הימים המיוחדים והמאושרים בחיי הייתה אחת הבחירות המוצלחות!!
מחכה כבר לפעם הבאה שתגיע עוד פחות מחודש בחתונת אחי היקר :)

100 מתוך 100
סיגל הייתה המאפרת הראשונה והאחרונה שפגשתי, ברגע שעשיתי איפור ניסיון כבר אז הבנתי שאני בידיים טובות. סיגל קודם כל מקצועית, רצינית, קשובה לצרכים שלי ושל המלוות שגם התאפרו אצלה, היא נתנה לכולנו הרגשה שלווה ונעימה בין כל הלחץ של יום החתונה.
האיפור יצא מושלם ברמות אחרות, כמות המחמאות שקיבלתי הייתה מטורפת, האיפור החזיק הרבה מעבר לסוף הערב, והגעתי למלון חזרה מהאירוע כאילו לא היה דבר, הכל נשאר כמו שהיה.
בגדול, התבאסתי להוריד את האיפור מרוב שהוא היה יפה...
תודה סיגל! אוהבת, ליאור.
סיגל איפרה אותי ביום חתונתי ובמילה אחת פשוט אלופה!! סיגל מלאת השראה ונותנת הרגשה נינוחה ורגועה שכל כלה צריכה ביום חתונתה. כבר בשיחת הטלפון הרגשתי שהיא קשובה מאוד, באיפור ניסיון הפתיעה במקצועיות הרבה ונתנה לי הרגשה שאני בידיים הכי טובות! ביום עצמו הקדימה בזמן, איפרה במלא סבלנות , יצאתי הכי טבעית וקורנת משמחה שאפשר! קיבלתי מלא מחמאות וממליצה עליה בחום לכל כלה שבדרך :)
תודה סיגל על איפור עדין, טבעי עמיד ומקסים! לא יכולתי לבקש איפור יותר יפה מזה לחתונה שלי! לא הפסקתי לקבל מחמאות על האיפור שלי ושל שאר המלוות . תודה לך גם על האוירה הנעימה, הרגועה והכיפית שהייתה בבוקר של ההתארגנות לחתונה!