כתוב חוות דעת
אייקון חיפוש
home page

התחבר לרמקול

גלידה איגלו

גלידה איגלו

גלידריות
טלפון:028855884
צור קשר צור קשר עם בית העסק share facebook share אהבו 0 like
מועדפים לאזור האישי
הוסף חוות דעת
ערוך פרטי עסק דווח על בעיה בכרטיס העסק לעסק זה יש חוות דעת מוסתרות סימן שאלה
  • לפי בקשת בית העסק.
  • חשש להוצאת דיבה, לשון הרע ותביעה.
  • לא הצלחנו לאמת את זהות כותב חוות הדעת.
  • חשש לחוות דעת לא אמיתית.

ערוך את פרטי העסק
  • מידע נוסף
    more details
0 תווים (35 תווים לפחות)
כמה שילמתי:
arrow שולם לפי:
כללי
לאדם
הערות למחיר:

דירוג רמקול דירוג
פשוט מצוין
סבבה לגמרי
בסדר גמור
מאכזב
מתחת לכל ביקורת
שגיאה
פרסם את חוות הדעת שלי
ארינקה   כתב/ה חוות דעת לפני 9 שנים
80 מתוך 100
ביום שבת בצהריים החלטנו לאכול גלידה ב"איגלו" (מרכז יכין) בנתניה. זאת לא הפעם הראשונה שאנו אוכלים שם ,ותמיד המקום עמוס בלקוחות ותוסס (לא שהדבר פוגע בשירות הנפלא והחייכני) . כשהגיע תורנו התחלנו את החוויה שכל כך מייחדת את הגלידריה המיוחדת: בשלב הראשון בוחר הלקוח את הגודל הרצוי: S– בכוס אדומה – 16 ש"ח M – בכוס ירוקה – 21 ש"ח XL – בכוס כחולה חומה – 39 ₪ בן זוגי ובני בחרו בכוס הבינונית (M) בשלב השני בוחרים את סוג הגלידה האהוב עליך. המבחר הוא לא ענק אבל בהחלט מכובד:אספרסו, שוקולד,וניל,תות שדה,טרימיסו ,אגוז,פנה קוטה ועוד... בשלב השלישי שבעצם מהווה את השלב החווייתי ביותר (לילדים בגילם וברוחם) יש לבחור תוספות מגוונות להוספה (תוספת ראשונה על חשבון הבית, כל תוספת מעבר הינה בתשלום של 3 ש"ח) לאחר שבחרת- המוכרת שואלת "האם אתה מוכן לאיגלו שלך" וכאן מתחיל ריסוק וערבוב של כל חומרי הגלם שנעשה ע"י שפכטל עד שיוצא מרקם אחיד אשר מרכיב את הגלידה המיוחדת והטעימה שהרכבת   אני הזמנתי קוקי איגלו(14 ₪)עוגית שוקולד גדולה –מזכירה קסטה של פעם ,מופיעה בשני טעמים וניל ושוקולד,אני הזמנתי את השוקולד שהגיעה בצלחת חד פעמית עם מזלג וסכין,היה קשה לחתוך את העוגייה ונאלצתי עם מפית- לאכול,להתענג,להתלכלך כמו ילד קטן-ממש תענוג. בקיצור שבת בצהריים, אני ובני משפחתי אוכלים גלידה ומתענגים על כל ביס ולק. חובה לנסות.
הצג עוד

eyalc74   כתב/ה חוות דעת לפני יותר מ10 שנים
20 מתוך 100
איך אפשר להרוס גלידה ??? ובכן לגלידה איגלו יש את הפתרון המושלם ,  וזה הולך ככה : בוחרים טעם או טעמים,  בוחרים תוספות,  ואומרים בלב וואלה אחלה תוספות יש להם ,  עד שמגיעים ל... "בית המטבחיים" שלהם : שהוא משטח שיש קר שעליו מקצצים את התוספות עם הגלידה ,  הגלידה עוברת תהליך השמדה קצר,וברגע שהיא מושלכת באלגנטיות יתרה חזרה לגביע או לכוס היא מתחילה לנזול ואני מתחיל בתהליך הליקוק מפרק היד כאילו היתה זו  מנת שווארמה עסיסית ונוטפת טחינה ועמבה .   אבל מה לעשות היא לא,  לוקחים גלידה וכל מיני תוספות טעימות ופשוט הורגים את הגלידה היה כאן רצח במשטח שיש קר   והעונש,  הולכים לגלידה אחרת ואת הממציא של העיסה הזאת, לתלות אותו הפוך ולטפטף לו את הגלידה שלו בשיטת עינוי סיני
הצג עוד

להמשך גלישה באתר
up