





הוסף חוות דעת
ערוך פרטי עסק
דווח על בעיה בכרטיס העסק
ערוך את פרטי העסק
0
תווים
(35 תווים לפחות)




כללי
לאדם

דירוג רמקול






פשוט מצוין
סבבה לגמרי
בסדר גמור
מאכזב
מתחת לכל ביקורת
שגיאה
פרסם את חוות הדעת שלי

40 מתוך 100
חבל חבל איזו השקעה עשו במקום כדי להאכילנו בבשר קפוא שעבר ריכוך בפפאין או בסודיום!!!!!
דרגה 2 מתוך 5 ציון לא עוברחודשים ארוכים המתינו תושבי דרום הארץ לפתיחת המסעדה הדרום אמריקאית, ובמהלך חודש מרץ 2009 פתחו הבעלים, לירון יפרח ועו"ד אלדד פרי, את שערי "קאזה דו ברזיל" באר שבע. סניף קאזה דו ברזיל הכשר.
קאזה דו ברזיל היא מסעדת בשרים ברזילאית, הפועלת בשיטת השיפוד הרץ – "אספטו קוהידו". לא פחות מ-15 סוגי בשר מסתובבים על שיפודי ענק במסעדה, ונפרסים היישר לצלחות הסועדים על ידי מלצר הבשרים - "הפאסדור". ניתן לבחור בארוחת ה"שיפוד הרץ", או להזמין מנות ספציפיות מהתפריט. כמו כן, במסעדת קאזה דו ברזיל קיימות מגוון של אופציות לצמחונים ובהן סלטים, פאסטות ורביולי במבחר רטבים, וכמובן קיימות גם מנות לילדים.
מיד עם פתיחתה, נחלה המסעדה הצלחה מסחררת אשר הולכת ופוחתת. ציבור הסועדים המגיע למסעדה טעם את אווירת "קאזה דו ברזיל" - העיצוב, התפאורה, המוסיקה, הקפוארה וכמובן האוכל הברזילאי והבשרים המוגשים לסועדים וגובל בסקנדל, בשיטת השיפוד הרץ.
מאחר ואני קרניבור ידוע החלטנו אני ובת זוגי, וזוג ארגנטיניים לטעום את האווירה והאוכל הברזילאי המוגש בעירנו הדרומית, כאדם מסודר התקשרתי יומיים קודם לכן להזמין מקום לשעה 21.00 אנחנו כאנשים מתורבתים הגענו למקום
בשעה 20.50 והמארחת לקחה את שמנו וחזרה והודיעה לנו שנצטרך להמתין 45 דקות, רק ניסיתי להשחיל משפט ומיד
נאמר לנו שבאם לא מתאים לנו אנחנו יכולים ללכת, ולנסות את מזלנו בפעם אחרת על בסיס מקום פנוי.
אני שידוע כמהיר חימה החלטתי שאני עוזב את המקום ולא שב עוד. אך זוג הארגניטנאיים התעקש שנמתין ומאחר ולא רציתי לקלקל את הערב המתנתי כשעה ומחצה בשעה 22.30 נכנסו למסעדה שהיתה מלאה מפה לפה.
מיד לאחר שהתיישבנו הגיע אלינו מלצרית לבושה בבגדים איחודיים ברזילאיים כמו שאר אנשי הצוות וה"פסאדורים" עם תפריטים והסבירה מעט כיצד שיטת השיפוד הרץ עובדת המנות המגיעות למרכז השולחן תפריטי פיקס של 8 סוגי בשר, 12 סוגים, ו 15 סוגים יש על השולחן רמזור אדום וירוק
ברגע שהרמזור ירוק הפסאדור נושא חרב הבשר יגיש לכם בשר מהשיפוד הרץ שכל פעם הוא נושא דבר שונה ברגע שהרמזור יפסיק ניתן לעבור לירוק ואדום כאוות נפשך, חמוד. בחרנו בתפריט הבסיסי של 8 סוגי בשר, והזמנו שתיה קלה. ובתוך מספר דקות הגיעו המנות הראשונות והתוספות למרכז השולחן לחם בהיה חמים, אורז לבן ברזילאי, תבשיל צילי, תפוא"ד בעשבי תיבול,רוטב צימיצורי, ורוטב ויניגרייט חריף, וסלט חסה עם עגבניות שרי שכולם היו ברמה סבירה.
אז סובבנו את הרמזור ומיד הגיע אלינו "פאסדור" עם פרגיות במרינדת סוייה שהיה טעים אך כבר כאן הרגשתי מעין מרירות כלשהי בקצה לשוני על אף שהיא ברוטב מתקתק אך חשדי עלה בי שמישהו ככל הנראה משרה את הבשרים "בסליטרה" או בעברית סודיום (חומצה מלחית שנהוג לרכך בה בשר ולישנו אך תופעת הלוואי המורגשת היא מרירות עדינה) כנפי העוף היו בסדר ולא יותר מכך, ובהגשת הבוליניו שוב חזר הטעם המריר, מאותו רגע ואילך התחלטי להיות בררן בכל הנכנס לפי שיא השיאים היה האנטרקוט שאושש את חשדי חברי הארגנטינאי לקח לו סטייק אנטרקוט מאחר והוא קרניבור ידוע ואוכל כמויות אדירות של בשר הוא אוכל את מזונו באיטיות מעוררת קינאה ובאמת הוא התחיל לאכול מהסטייק וחתך ממנו נתחים רוחביים בעוד הוא לועס את הנתח הראשון של הסטייק שהיה בצבע ורדרד בפנים כל שאר החלקים קיבלו לפתע מירקם ספוגי וצבע אדמדם יבש, קראנו לפסאדור לשאול אותו לפשר הדבר אך השיבנו ריקם. כמובן שחברי הפסיק לאכול וגם אנחנו אגב התופעה היא תופעה ידועה של שימוש יתר בפפאין או סודיום שאף הוא מרכך בשר מאיכויות נמוכות ושומר על צבעו האדמדם גם לאחר הבישול.
מאחר ואני ידוע כלא חסכן בביקורתי ניגשתי עם תם הארוחה להביע את מורת רוחי מהקורה במקום בפני מנהל המקום על שעה
ומחצה המתנה, וכמובן בנושא הבשר, הוא עשה פני תם והביא לי מהמקפיא שקיות ואקום קפואות שהוא מקבל ממרכז הרשת ואמר שאינו יודע מאום על טיבו.
לסיכום
למרות עיצובו החמוד של המקום, ולמרות החוויה של פסאדויים המסתובבים עם חרבות עמוסות בשר לא אכיל,
רגלי לא תדרך עוד במקום הזה כי אני לא מתכוון להמתין באף מסעדה שעה ומחצה עד שאכנס אליה מה עוד שהזמנתי מקום מראש.
יתר על כן מסעדה שמתהדרת בבשריה המובחרים מגישה לי בשרים שאינם ראויים לאכילה מסוג קפוא שעבר תהליך ריכוך בסודיום או פפאין ברמה כזו שטעמו המר של החומר מודגש בתוצר הסופי.
מחיר לזוג + 2 כוסות בירה ותשר 340 ש"ח שניזרקו
מכירים שיפודיה מזרחית טובה שימו פעמיכם לשם אומנם לא יהיה לכם מופע פסאדורים אבל אוכל הגיוני כןלביקורת מלאה
http://cafe.mouse.co.il/post/1713582/