

0
85
מתוך
100
לפי
3
מדרגים





הוסף חוות דעת
ערוך פרטי עסק
דווח על בעיה בכרטיס העסק
ערוך את פרטי העסק
0
תווים
(35 תווים לפחות)




כללי
לאדם

דירוג רמקול






פשוט מצוין
סבבה לגמרי
בסדר גמור
מאכזב
מתחת לכל ביקורת
שגיאה
פרסם את חוות הדעת שלי

60 מתוך 100
סלון שנראה מאוד אירופאי ויוקרתי, השמלות הן "פרט-א-פורטה" מפריז. מדדתי 2 שמלות מאוד מרשימות בגזרת בת ים. אחזור לשם לסבב שני אך המחיר קצת מרתיע אותי- 8-8.5. אך נראה שהאיכות גבוהה והעיצובים מיוחדים.

100 מתוך 100
טוב אז התחתנתי לפני 3 שבועות ואחרי שקצת נרגעתי... עדיין מתקשה להאמין שזה כבר נגמר... אבל החלטתי שחשוב לפרגן לספקים ואחד מהם זו כמובן החנות המדהימה פרונופציה.אחרי שחרשתי כל חנות אפשרית והרגשתי שהכל תחפושת עליי ושום דבר לא אני, נכנסתי לחנות הזאת! קודם כל, נעים בה, ממש תחושה של חנות בצרפת, ראיתי את השמלה על הקולב וישר התאהבתי בה! שמלה מדהימה, מיחדת , מקורית, לא כזאת שרואים כל יום ויחד עם זאת הכי אני! יש לציין שהשמלה גרפה מחמאות רבות בערב החתונה!!!!צוות מדהים, עוזר, תומך, מקצועי, תופרת מקצועית מאוד! הכל היה בדיוק כמו שהבטיחו! אין מילים! והמחיר שפוי ביותר! יש שם גם שמלות חדשות וגם יד שניה, אל תפספסו! לכו לשם! והכי חשוב תהנו מכל רגע!:)

100 מתוך 100
מומלץ בחום. חנות נראית יוקרתית עם שמלות מהממות במחירים שפויים. חיפשתי שמלה עם גב פתוח ומצאתי שמלת סטרפלס מהממת, ג'ולי הבעלים של החנות הסכימה לפתוח לה את הגב. יצא מהמם! יחס מעולה ומחיר שפוי.