
סוניק - הפקות מוסיקה לאירועים
תקליטנים / DJ
95
99
מתוך
100
לפי
33
מדרגים





הוסף חוות דעת
ערוך פרטי עסק
דווח על בעיה בכרטיס העסק
ערוך את פרטי העסק
0
תווים
(35 תווים לפחות)




כללי
לאדם

דירוג רמקול






פשוט מצוין
סבבה לגמרי
בסדר גמור
מאכזב
מתחת לכל ביקורת
שגיאה
פרסם את חוות הדעת שלי

100 מתוך 100
אנחנו חבר'ה אלטרנטיביים מתארצינו דאנס שנות התשעים ורוק בחתונה וסוניק היה אלוף וקשוב, תקתק הכל והקפיץ את הקהל

100 מתוך 100
כבר מהרגע שפנינו לראשונה לאלי קיבלנו יחס מאוד אישי, אלי ליווה אותנו בבחירת הפלייליסט והתאמת המוזיקה לקהל בצורה מצויינת,ביום האירוע אלי ושי הגיעו כצמד דיג׳יים, שזה מאוד מרגיע שתמיד יש מישהו אחד כגיבוי, שניהם העיפו את הקהל באוויר והרחבה היתה קרנבל אחד גדול, אם היינו צריכים לבחור שוב לגמרי היינו בוחרים בהם!
מוסיקה טובה מאוד, מכבדים את הסגנונות שהזוג בוחר, גמישים באירוע לבקשות נוספות
היינו בחתונה אחרת עם אלי ושי וממש אהבנו את הסגנון אז לקחנו את הפרטים שלהם. כבר מהשיחה הראשונה עם אלי ידענו שיש התאמה, הוא היה ממש נעים ומרגיע בטלפון ולחלוטין נתן לנו הרגשה שעם קצת הכוונה מאיתנו נקבל מוזיקה מושלמת לאירוע. סיפרנו לו איזה מוזיקה אנחנו אוהבים ומה הסגנון שאנחנו רוצים שיהיה בכל שלב באירוע והוא עזר להכווין וזרם איתנו לגמרי.בקבלת הפנים הייתה מוזיקה שממש הכניסה לאווירה ובנוסף אלי ניגן את השירים האהובים עלינו תוך כדי ובדיוק בזמן המתאים (נתנו לו רשימת שירים שנרצה שיהיו לפני האירוע).אלי ושי תיאמו ביניהם ותזמנו בצורה מושלמת את הכניסה לחופה.הכי מטורף היה בריקודים: התחלנו עם מוזיקה שמתאימה לכולם ולאט לאט אלי ושי הגבריו ונתנו בראש עם טרנסים (כמו שביקשנו) והעיפו את כולם באוויר. הרחבה לא נרגעה לרגע במשך כל האירוע, חברים אמרו אחרי החתונה שהם יצאו תפוסים ומפורקים מרוב ריקוד.
את אלי אנחנו מכירים מזמן ויודעים שהמסיבות שלו הכי טובות כך שהיה ברור לנו שנרצה שהוא יתקלט גם בחתונה שלנו. אלי עלה על כל הצפיות, הכל היה מדויק הפלייליסט נעשה בשיתוף פעולה איתנו, וכמובן המסיבה הייתה יוצאת מן הכלל ואנחנו עדיין ממשיכים לקבל מלא מחמאות.
ישבנו עם אלי והרגשנו שיש פה אדם שמעבר ללהבין במוזיקה, מבין קהל, יודע לדייק למכנה המשותף מצד אחד ולדייק לנו לפי הבקשות שלנו מצד שני.
היה כייף טהור!!!
מושלם!!!
קרחנה, מסיבת טבע, נוסטלגיה של ה90, קצת מיינסטרים כי צריך קצת...
הכל באיזון מושלם!
כבר מהפגישה הראשונה אלי היה קשוב, סבלני ונעים. הסברנו לו את הציפיות שלנו והוא הגיב בהתאם.
עזר לנו לדייק את הפלייליסטים ונתן את ההסברים המקצועיים איך לבנות אותו.

100 מתוך 100
חוויה מדהימה ומושקעת, התגייסות מיידית והשקעה מלאה עם רצון של לתת את השרות הטוב ביותר. מחא עזרה, הקשבה ותמיד מוכן עם עצות. אהבנו ומאוד ממליצים.
מיכל ועדי.
הוא פשוט תותח!
אלי כל כך מקצועי והיה קשוב אלינו לאורך כל הדרך.
בחתונה שלנו הייתה גל להקה, ולכן אלי ניגן בחלק השני של קבלת הפנים, בזמן האוכל ובאפטר פארטי של 00:00. הסנכרון וגם המעבר בין להקה לבין די-ג׳יי יכול להיות מאתגר, אבל אלי התאים עצמו גם לסגנון שלהם, גם אלינו וגם לאורחים. זה כל כך לא מובן מאליו. הוא המשיך להקפיץ את כולם אחרי שהלהקה סיימה והיינו ממש מרוצים! תודה ענקית!!!

100 מתוך 100
עשינו חתונת קורוהה קטנה עד 120 אנשים, הבחירה באלי הייתה מושלמת!
כולם רקדו ברחבה והייתה מוזיקה מצוינת.
תודה רבה על אירוע נדיר:)