כתוב חוות דעת
אייקון חיפוש
home page

התחבר לרמקול

"

ניב היה נחמד מאוד, קיים איתנו פגישה ...

"
חוות דעת 1 מתוך 450 על קלמנטין דיג׳ייז | Clemantin DJ's
נטלי ויואב   כתב/ה חוות דעת לפני 6 שנים
verify
80 מתוך 100 1
ניב היה נחמד מאוד, קיים איתנו פגישה מקדימה לתיאום ציפיות, ונראה היה שמבין את הראש שלנו. בהמשך הדרך (לפני הארוע), גם העברנו אליו שיר כניסה לחופה (שערכנו בעצמנו) ועוד שיר שיושמע במסגרת הברכות, והוא העיר הערות בונות ועוזרות. יחד עם זאת, על אף שסיכמנו מראש מה אנחנו רוצים שיהיה תמהיל המוסיקה בארוע עצמו, זה לא מה שקרה בפועל,.. ולמרות שלטענתו חש את הקהל ורוב האנשים נהנו ורקדו (כולל אשתי), רוב המוסיקה בארוע לא היתה לטעמי ויצאתי די מאוכזב מהעניין.
לא אהבתי אצל העסק: את תאום הציפיות. מול הלקוח.. גם אם החלטת כדיגיי שעל אף הסיכום המוקדם, אתה מחליט לשנות את תמהיל המוסיקה בארוע, כדאי לעדכן את בעל הארוע (הלקוח), במיוחד לאור העובדה שהיו בינינו מס' אינטראקציות במהלך הארוע בהן רמזתי שאני פחות מרוצה..
הערות למחיר: עלות הדיגיי היתה כחלק ממחיר המנה באולם
תגובת בית העסק לחוות הדעת לפני 6 שנים
היי לכם! ראשית, שיהיה לכם המון מזל טוב ושמחנו להיות שם ביום המדהים שלכם. שנית, לאחר קריאת חוות הדעת, נוכחנו להבין ממנה שהדיג׳י עשה את עבודתו בצורה הטובה ביותר עם קריאת קהל מעולה. הטעם המוסיקלי של כל אדם הוא מגוון ותפקיד הדיג׳י הוא להיות שם גם בשבילכם כזוג וגם לכלל האורחים שנכחו באירוע. בנוסף, בזמן ההפסקה, נטלי אשתך המקסימה אישרה את החלטת שינוי הקו המוסיקלי וזה מה שנתן לדיג׳י את האישור להמשיך בצורה הטובה ביותר. כאן בשבילכם והיה אירוע מקסים ומלא אהבה! קלמנטין דיג׳ייז :)
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על הניסיון והחוויה האישית של המשתמש שכתב אותה

להמשך גלישה באתר
up